Meestercoach in Leiderschap, Eigenaarschap & Omdenken Automotive


Harry Selier heeft jarenlange ervaring in de Automotive. In 1999 werd hij programmamanager van het Cardanoinstituut van de Innovam en ontwikkelde en begeidde een MBA programma voor directeur/eigenaren en een deeltijdopleiding HEAO/CE in samenwerking met Fontys. Op dit moment traint hij bij de Broekhuisgroep Vestigingsdirecteuren in Leiderschap en Eigenaarschap en geeft de training van Verkoper naar Topverkoper.

Zijn conclusie is dat het denken van medewerkers vaak in een "vast script" zit met als gevolg te weinig innovatie, vernieuwing en te weinig persoonlijke kracht. Om tot werkelijk resultaat te komen moet het denkscript worden doorbroken en ontwikkeld. Het handelen moet scherper en attenter en het persoonlijk leiderschap krachtiger en kwetsbaarder. Kortom losdenken, andersdenken en omdenken. De basis is het realiseren van persoonlijke balans. Jezelf en anderen in de Vestiging kunnen coachen is als basisvaardigheid een must.

Zijn scherpe karakteranalyses worden gezien als een prachtige basis voor verdere ontwikkeling

Het openbuigen van de oogkleppen en letterlijk de blikverbreding geeft nieuwe energie en kansen. Vanuit oprechte betrokkenheid en enthousiasme krijgt hij individuen en teams in beweging om zo in de Vestiging het Unieke Extra, het Eigenaarschap op te zoeken.

In zijn lezing De Ontmoeting geeft hij op interactieve wijze aan, waar het anno 2018 in de Automotive om gaat: facts, focus, fit, feeling, flow en fan.